events

Met een video kun je de vlinders in de buik van de bezoekers van vorig jaar naar boven roepen, de spanning opbouwen voor wie een kaartje geeft gekocht (of gaat kopen) en degenen die er niet bij waren het gevoel geven dat ze met hun neus vooraan stonden.

Events-1
Events-2

Als je ooit een evenement georganiseerd hebt, hoeft niemand je het te vertellen: een video is onmisbaar voor evenementpromotie. Met een video kun je de vlinders in de buik van de bezoekers van vorig jaar naar boven roepen, de spanning opbouwen voor wie een kaartje geeft gekocht (of gaat kopen) en degenen die er niet bij waren het gevoel geven dat ze met hun neus vooraan stonden. Dat jij als organisator met goede videocontent komt, is voor jouw doelgroep vanzelfsprekend. En juist door die vanzelfsprekendheid, moet de kwaliteit van jouw evenementcommercial écht hoog zijn om potentiële bezoekers over de streep te trekken om jouw evenement te bezoeken.

Veel ervaring, zorgt er – naast enorme affiniteit met de festival- en evenementenwereld – voor dat Another Motion een goede gesprekspartner is als het gaat om het meedenken over videoconcepten voor evenementen.

Een betrouwbare en ervaren partner voor al je videoproducties. Laten we kennismaken.
 

contact
info@anothermotion.com
+31 6 22758732

workspace
de oude ambachtsschool
cornelis trooststraat 48

8932br, leeuwarden

© another motion - all rights reserved