kennis delen, rechtstreeks van kantoor

opdrachtgever: tres
categorie: livestream

Sinds de Kennissessies en NextDotNet-seminars niet meer fysiek gegeven mogen worden was het digitale bureau TRES op zoek naar een nieuwe manier om direct in contact te komen met hun doelgroepen. De oplossing? Via livestreams online evenementen organiseren. Met sprekers die hun verhaal live deden voor de camera en vragen beantwoorden van de kijkers, samen met de host van de uitzending. Op deze manier had TRES een creatieve route gevonden om alsnog veel waarde te bieden aan haar doelgroep.

Another Motion heeft TRES geholpen met de gehele technische ondersteuning van de streams. Verschillende camera’s, licht, geluid en extra cameratechnici. Elke keer brachten TRES en Another Motion elkaar naar een hoger niveau. Bekijk de streams terug via het YouTube-account van TRES en bekijk hier een fotoserie van de producties achter de schermen.

wat zegt de klant

‘’Samen met Another Motion een succesvolle eerste live kennissessie voor klanten neergezet. De toon is gezet: een mooie basis voor volgende webinars. Op eigen locatie met een bult aan techniek en apparatuur. De rust en kalmte die hij uitstraalt is aanstekelijk. Ik heb daardoor geen moment gedacht dat het mis zou gaan. Hij denkt met je mee en wil samen wat moois neerzetten. En dat is gelukt!’’

Marloes Keuning

(voormalig) Marketing Manager TRES

achter de schermen

AM-Case_TRES_Foto6
AM-Case_TRES_Foto2
AM-Case_TRES_Foto1
AM-Case_TRES_Foto7
AM-Case_TRES_Foto8
AM-Case_TRES_Foto3
AM-Case_TRES_Foto4
AM-Case_TRES_Foto5

Een betrouwbare en ervaren partner voor al je videoproducties. Laten we kennismaken.
 

contact
info@anothermotion.com
+31 6 22758732

workspace
de oude ambachtsschool
cornelis trooststraat 48

8932br, leeuwarden

© another motion - all rights reserved